Paršeliai Би-2 koncerte - kriu.lt

Paršeliai Би-2 koncerte

Šis savaitgalis paršiukams išties buvo geras, linksmas ir produktyvus. Bet šventę susikūrėme ne vien patys! Pirmadienį apsilankėme vienos garsiausių Rusijos roko grupių "BI-2" koncerte. "Forum palace" buvo praktiškai perpildytas, dėl to koncertas vėlavo mažiausiai 20 minučių, kurias (stovėdami eilėje kaip visiškai normalūs žmonės) leidom besimėgaudami šiek tiek brangesniu nei įprasta alumi. Dar šiek tiek laiko, ir scenoje pasirodo linksmasis to vakaro "personažas" - žmogus-reklama (jei nesuklysim, tai buvo "Bi-2" vadybininkas, ar kažkas panašaus). Išties, šiam žmogui - pagarba, nes tokio įdomaus rėmėjų pristatymo dar neteko matyt. Nebanalus pasakojimas apie restoraną, į kurį ruošiasi atvažiuoti jo uošvienė, apie lietuvišką spaudą (be abejo, nepamirštant paminėti konkrečių pavadinimų) ir apie artėjantį "Agata Kristi" koncertą neprailgo kol į sceną užlipo muzikantai.

Koncertas - puikus. Ir išties, kiek bebūtų trūkumų, minusų dėl techninių, ar neformalių priežasčių, jų minėti nesinori, nes tokio lygio pasirodymas atsveria visus tuos negatyvius dalykus. Be to, juos taip pat labai puikiai atsverdavo ir pastovios Napaleono atnešamo alaus injekcijos išdžiuvusioms gerklėms paskalauti. Medalis Dobilui už tai. Absoliučiai laisvas, tačiau super profesionalus muzikantų elgesys scenoje. Nerealus būgnininko solo pabaigoj - visa tai, kas vertė šėlti ne vien paršelius, tačiau ir visus, kas tą vakarą ten atėjo. Ir nepaisant kai kurių nesugrotų dainų, playlistas buvo itin geras. Praktiškai visi paršeliai sulaukė ko norėjo. Napaleonas - dainos "Moj rock'n'roll" (nors ir "neužskaitom" tų 3 panelių iš salės, kurios "padėjo" grupei ją atlikti. Visgi tai buvo daina, kurios šitaip gadinti nereikėjo). Kolkas labiausiai džiaugėsi kūriniu "Radiovietnam" ir absoliučiai rock'n'roll'išku muzikantų elgesiu, na o Rugys kaifavo klausydamas Serebro bei to, ko nė vienas iš mūsų visiškai nesitikėjo, kad bus sugrota - dainos "Iz za menia". Kuo labiausiai džiaugėsi Darantaitis, koncertu, ar kitais malonumais, mums išsiaiškinti nepavyko. :)

Po koncerto afterparty pasidarė ne tik muzikantai, bet ir paršeliai. Nors ir pavargę po 2 valandų šėlsmo, kai kurie mūsiškiai atskleidė naujus savo talentus. Rugys, pasirodo ne tik puikiai įsijaučia į rock'n'roll'o dvasią, bet ir tobulai yra įvaldęs "Bi-2" vokalisto Liovos šokių judesius. Taip tobulai, kad teko pamatyti dar vieną nerealų to vakaro pasirodymą. Po šio "performance'o" Kolkas užsirašė į pastarojo šokių ir scenos judesio pamokas ir pažadėjo jas stropiai lankyti. Vakarą, kaip visada, paršeliai baigė paryčiais, vis dar skambant per koncertą nesugroto "Prosciaj Berlin" akordams...

Ištraukos iš koncerto Vilniuje..

.. ir Kaune

Ir "Moi rokenrol" be trijų nusidainuojančių rusaičių:

Komentarai (11) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Salka_Malka
    2008 m. liepos 14 d.

    Apleido savo blog'ą Kolkas, oj apleido...

  • To Nerijus.
    2008 m. birželio 13 d.

    AŠ NEISIU!

  • Viked
    2008 m. kovo 1 d.

    buvau koncerte Kaune, taigi galiu pasakyti, kad vaziuosiu nuo siol i visus Bi-2 koncertus Lietuvoje ir gal but Rygoje, kol atsibos. jeigu jie gali atsibosti. o liova judesiuka tai labai ivaldes :D visa laime, Kaune niekas negadino "moi rokenroll"

  • zaiza
    2008 m. vasario 26 d.

    "performance'as" lietuuvių kalboj vadinamas "pasirodymu", mieli gimtosios kalbos saugotojai. Kaip ir "playlistas" galėtų būt pakeistas "repertuaru", o "afterpartis" - "pratesimu" ar "vakarėliu". Gal ir nepatraukiliai visa tai skamba, bet, na, būkit ištikimi savo pažiūroms. Ką tik verkę dėl meškiukiuotų kalbos invalidų, patys nevartokite pseudokieto angliško šlamšto. Nors aš, aišku, jums atleidžiu šį nenuoseklumą, manydama, jog jis atsirado dėl dar ne visai blaivios po ilgo AFTERIO galvos.

  • Karolis
    2008 m. vasario 21 d.

    O, po koncerto žadėjau užduoti klausimą "ar buvote", bet išgaravo iš galvos... Pasirodo - buvote.


    P.S. Nuskambės gal banaliai, bet: pagarba už gerą muzikinį skonį.

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2008 m. vasario 21 d.

    O Bi-2 "Moya Lyubov" klipe ir A. Sakalauskas:
    http://youtube.com/watch?v=qpOTzL2HAbY

    paikas rašo:
    rugštele jablonckis - tam video gi Ingeborga Dapkūnaitė!?!?!?!?

  • paikas
    2008 m. vasario 21 d.

    rugštele jablonckis - tam video gi Ingeborga Dapkūnaitė!?!?!?!?

  • Veter
    2008 m. vasario 21 d.

    As tai laukiu kada vel DDT atvaziuos. Ju dainos isties geros, o koncertai ypac auksto lygio

  • Mr.Hypocrite
    2008 m. vasario 21 d.

    Daroga v moj dom, eto ne cel i dazhe ne sredstvooo ;D

    Napoleonai, respect'as tau uzh muzikalini skoni :D

    Oh yeah, we rock the woorld

  • Dr. H. Darantaitis
    Dr. H. Darantaitis
    2008 m. vasario 21 d.

    Aš džiaugiausi alumi už kurį nereikėjo mokėti ir alumi už kurį reikėjo mokėti. Nesidžiaugiau tuo, kad nepagrojo mažiausiai penkių mano mėgstamiausių dainų. Beprotiškai džiaugiausi Фелинни.