Jaunąją visuomenę bežudant - kriu.lt

Jaunąją visuomenę bežudant

Šį vakarą į mus kreipėsi!

Kodėl čia parašyta „Paršelių klausk drąsiai!“? Kodėl ne „Kreipkis į paršelius drąsiai“? Aš noriu kreiptis. Taigi, mieli, atseit švietėjiški, degradave paršeliai, turiu pastebėti, kad tas jūsų pastovus alkocholio kišimas ir „garbinimas“ žudo jaunąją visuomenę. Žinoma, dabar pasiteisinsit šaunuoju „Vartokit saikingai, mes nepropoguojam besaikio gėrimo“ ir panašiu mėšlu, kuris visiems labai gražiai ir šauniai praslysta pro ausis, akis ir nepasiekia niekeno smegenų ar subinės, ar kuo dabar žmonės mąsto. Tuo labiau, niekas negarantuoja, kad saikingas gėrimas neperaugs į nepriklausomybę. O aš, kadangi labai mėgstu kartotis, parašysiu dar kartelį, kad jūs viliojate nesusiformavusias smegeneles pradėti save žlugdytis. Jūs, paršai, vos ne kas antrame sakinyje tarsi rėkiat: „Gerkit, mažieji vaikučiai, Tai labai smagu. Juk taip darome mes, jūsų herojai. Labai išsilavine ir švietėjiški padarai.

Ar gi jums nepatinka, kai užslinkus juodai, tarytum smala, nakčiai išlendate iš savo urvų ir guolių, kartu su kitais tamsos karalystės padarais.. Iškeliate aukštyn šviežiai purvinas, mėnulio pilnatyje rasos lašeliais spindinčias knysles ir giliai įkvėpę stingdančio oro pajuntate jame tvyrančią tirštą ironiją ir sarkazmą jūsų atžvilgiu? Ak, kaip galima to nemylėt! Iš tiesų, net nežinai, mažas rausvas paršelis, jaunosios visuomenės žudikas, ko imtis tokiai nuotaikai apėmus: galbūt pusryčiams suvalgyti keletą kūdikių, įkvėpti vieną kitą kruvino terorizmo aktą, vairuoti išgėrus arba.. ne.. ne tik ne tai! Tai per žiauru! Užsiminti, kad mėgsti alų?!!

Nes, faktams akis badant, niekur nepabėgsim savo trumpomis kojytėmis alaus pilvukus benešdami – šiurpi realybė yra ta, kad 9 iš 10 vaikų apie alkoholį sužino internete ir, žinoma, tučtuojau pradeda jį vartoti mirtinais kiekiais, nes, em.. „rausvi paršeliai iš kompiuterio sakė, kad alus yra skanu“. Niekam nepaslaptis, kad informaciją įsakymų pavidalu mes pumpuojame tiesiai į smegenis visiems tinklapio lankytojams ir čia jau net aliuminio folijos kepuraitė nepadės. Mes – tai ne kokie nieko neįtakojantys koviniai filmai, žiaurumo kupini kompiuteriniai žaidimai, bloga aplinka, auklėjimas, kelias į žvaigždes ar one.lt. Mes – grynas blogis! Tai lyg pragaras būtų atsivėręs tiesiai internete!

O nuo alaus iki rūkymo, narkotikų, smurto, paleistuvavimo – vienas žingsnis. Ypač, kai esi jau visas ketvirtokas.

Mirtis paršeliams – ant laužo juos, skaniai atrodančius jaunimo žlugdytojus!

* smagiai čirška besisupdamas ant iešmo*


Gardžiausias, išsilavinęs ir švietėjiškas kepsnys,
Bedugnius Rugys

Komentarai (85) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Hara ;DD
    2008 m. vasario 28 d.

    Koks dar alus?Tu priperki netik jo bet fizo,degtines ir is viso darai dideli mixa ;DDD

  • Sara
    2008 m. vasario 28 d.

    O taip. Aš visada tik apsilankiusi kriu.lt baisiausiai užsimanau alaus ir pajuntu tokią priklausomybę, kad bėgu iki kampinės ir leidžiu savo ne per labiausiai galingas santaupas "švyturiui", "utenos" ir visiems kitiems alams. kriu.lt Paršai! Jūs Dievai! Aš didžiuojuosi turėdama tokius pavyzdžius gyvenime...

    ;DDD

  • :p
    2007 m. gruodžio 15 d.

    Sviesto Lygintojas rašo:

    Alex rašo:
    Ginčas internete - tas pats, kas silpnapročių olimpiada, jei ir laimėsi - vistiek tu debilas.

  • Monika.
    2007 m. gruodžio 12 d.

    Ok, Svieto Lygintojau, sorry už tai ką anksčiau rašiau, dabar kažkaip kvailai pasijaučiau ;DD Dabar daėjo, kad čia ne varymas, tik smagūs pasišnekėjimai su piktais komentarais. Oh. Kažkaip keistai. *Kentaz* - Turiu klausimą... jei Tu jau TOOOOKS keiu.lt gerbėjas, tai kodėl lietuviškai rašyt neišmoksti... hm. Keistai čia kažkaip.

  • Sviesto Lygintojas
    2007 m. gruodžio 11 d.

    Kentaz, tu kriu.lt lankytojus įsivaizduoji kaip vieną visumą? Vienas kūnas, vienas protas, ane? Jei vienas kažkada parašys, kad jam čia patinka, kitas, kad nepatinka, tai tu visą šitą suvoksi kaip durniaus išsidirbinėjimus, tipo pradžioj tą rašo, po to visai priešingai? Ką tu žinai, kokie žmonės dabar čia varo. Iš kur žinai, kad jie tie patys? Nesupranti, kad kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir niekas jam nedraudžia jos išdėstyti, nepaisant to, jei prieš tai visai kitas žmogus yra parašęs visai kitokią nuomonę. Tai tu, negerbiamasis, juokingas.
    Ir iš viso, nepagaunu prie ko čia tas „e parseliai,kodel neatsakot i mano klausima“ ir varymas ant kriu.lt? Kur tu čia matai priešpriešą? Kur tu tam klausime sugebi įžiūrėti mintį, kad tam žmogui kriu.lt patinka? Paaiškink prašau, protingasis, vienintelis teisingasis ir išmintingasis. Gal man, kaip parašei, durniui, neina suprast tavo gilios minties?

  • Kentaz
    2007 m. gruodžio 11 d.

    Krv kaip jus cia visi nusisnekat,dbr jau pradejo varyt ant Kriu.lt , o pries tai " e parseliai,kodel neatsakot i mano klausima"...juokingi jus man,Parsai nepasiduokit situ durniu blevyzgoms...

  • Wegotas
    2007 m. gruodžio 10 d.

    prasyciau paaiskinti keleta fraziu: tirštą ironiją, sarkazmą, suvalgyti keletą kūdikių, pumpuojame tiesiai į smegenis, liuminio folijos kepuraitė, auklėjimas, one.lt. , paleistuvavimo?

  • Alex
    2007 m. gruodžio 6 d.

    Ginčas internete - tas pats, kas silpnapročių olimpiada, jei ir laimėsi - vistiek tu debilas. (© Bagis)

  • Sviesto Lygintojas
    2007 m. lapkričio 30 d.

    Hehe, išmokau cituot. Dab aš labai kietas.

    Bubilas rašo:
    Lietuvių kalboje kreipiamasi šauksmininko linksniu, ne vardininko. :P Taigi: Bubilai, Svieto lygintojau, Dr. H. Darantaiti ir t.t. Nėra už ką. :)


    Ačiū už pamokėlę. Dar prašyčiau atsiųsti taisyklingo sedėjimo prie kompiuterio schemą ar dar ką.. Neduok Die, kreipsiuos į tave, ne taip išsitiesęs ar netaisyklingoj padetį laikydamas kojas. Neįsižeisk, jei ką. Bet čia juk ne kokia konferencija ir mes nedėstom auditorijai. Čia papraščiausiai kalbam. Internetinė kalba. Niekas nedraudžia kalbėti buitiškai, paprastai, vartojant netaisyklingas konstrukcijas. Netikiu, kad su šnekėdamas su draugais filtruoji kiekvieną sakinį, kad tik neįsiveltų kokia klaidelė. Netikiu, kad nesi panaudojęs kokio panašaus „Ė, žmogas, ateini či“. Rimtų problemų nematom ir net nesistengiam matyti, o prie tokių smulkmenų prikibti patys pirmi.


    Bubilas rašo:
    Esmė mano komentaro tokia, kad tavo citata neatspindėjo to, ką tu prieš tai parašiai. Pagal mano logiką, kalbant apie "lietuvišką abejingumą", pavyzdys turėtų būti duodamas lietuviško abejinguolio atstovo, kadangi, pagal tavo komentarą supratau, kad "lietuviškas abejingumas" yra tiesiog unikalus! Juk ne bet koks, o lietuviškas! Jei ne, tada kokio velnio prie "abejingumas", žodis "lietuviškas"?! Ir gal galėtum trumpai nupasakot, koks yra "dabartinis lietuvio būdas"?


    Lietuviškas abejingumas tuo ir unikalus, kad jam tinka pasaulyje įžymios asmenybės abejingumo apraiška :) Pasikartosiu, kad rašydamas norėjau pabrėžti apskritai koks tas lietuviams būdingas abejingumas ir nemanau, kad svarbu tai, kad jam labiausiai tinka ne lietuvio pasakyta frazė, svarbiausia jos teksto tinkamumas mums. Išmesk tą pavardę, jau sakiau, kad ją paminėjau, kad nebūčiau apkaltintas plagijavimu :) Juk aš nesakiau, kad lietuviškas abejingumas yra toks, kaip prancūzo, aš pasakiau, kad lietuviškas abejingumas yra toks, kaip kažkada save įvardino kitas žmogus. Nusispjaut į jo tautybę. Žiūrėk į jo pasakytų žodžių prasmę. Šiaip, sutinku, kad šitas tavo prikibimas prie žodžių, visai pagrįstas ir gal būtų kiek gražiau sakinys skambėjęs, jei bučiau jį perfrazavęs, bet pasikartosiu, nemanau, kad padariau klaidą.

    Belenkoks, prajuokinai, gera mintis :D

  • Belenkoks
    2007 m. lapkričio 29 d.

    Kiek pastebejau sitas tinklapis niekuom nenusileidzia "tupumu" one.lt.
    Vienas narkomanas, neturintis ka veikti, susigalvojo but "kiaule", pasikure tinklapi ir pradejo reikst cia savo fantazijas. Maza to, susikure dar kelis personazus, kaskart parukes isijaucia vis i kita vaidmeni. Ziauru !!!