Be2Gether - Rugys & Vasaris 2gether! - kriu.lt

Be2Gether - Rugys & Vasaris 2gether!

Kvykt! Jūsų rausviausieji dar „šilti“ iš po dideliausio, gi Lietuvoje ir didžiausio, muzikinio nuotykio vykusio visą savaitgalį mūsų kaimynų pasienyje. Tris dienas purenom baltarusiškus dirvonus kanopėlėmis ir būtų nemaža nuodėmė (na, daugiau mažiau „vagystės“ lygio) įspūdžius sau pasilikt, taigi nekantraudamas lyst relaksacinį guolį regeneruot jėgų ir pražviegto kriuksesio, trumpai drūtai apie Be2Gether.

Pirmiausia – svarbiausia: muuuuuuzika!

Komentuosiu tik tai, ką paršmeniškai pats girdėjau ir paminėsiu tik savo favoritus. Galbūt ir Vasaris vėliau kanopėlę prie šio straipsnio priglaus, o kolkas (ne Kolkas)..

Kanopėlės viršun ir serijiniai pažvygčiojimai skiriami: The Young Knives, Datarock, BloodHaundGang, Sindikatas, SKAMP, Morcheeba..

Kanopėlės maskatuojamos visomis įmanomomis kryptimis be perstojo žviegiant atitenka Poets of the Fall (ak, kaip aš nuoširdžiai žvygčiojau užgrojus pirmiems „Late Goodbye“ akordams) ir Andriui Mamontovui, kuris nuoširdžiai ir kartu taip paprastai nušluostė nosį visoms užsienio žvaigždėms tiiiiikrai uždegančiu pasirodymu. Su gimtadieniu, Andriau, mylim mes tave!

Specialūs (ne)muzikiniai (ne)garbės apdovanojimai

 BloodHaundGang

+ už tai, kad privertė lietuvių minią sudainuot himną

+ už itin originalią reklamą lietuviškam alui (nejau jie nežinojo apie draudimus!)

+ už taikliai parinktus ir parengtus pokštus! Pusiau minusas už tai, kad labiau norėjos išgirst juos šnekančius, o ne dainuojančius. „I don‘t want to be raped in the woods by two ugly lithuanian basketball players“.

- už, deja, bet BladHaundGengiškai natūralius įžeidimus publikos ar tautos(-ų) pusėn, bet *oh well* juk niekas nesitikėjo, kad jie mokys susirinkusius vakarinių maldelių

- už demonstraciją, kaip genitalijas efektyviai galėtų panaudot scenos darbininkai


Morcheeba

+ ak koks vokalistės balsas.. ak.. ak.. *pusvalandžiui užsidaro vienas*


Joana and the Wolf

- už tai, kad negalėjo patylėt tarp dainų ir privertė visus nejaukiai dairytis besižvalgant „kas per?...“. Galbūt reikėjo kalbėt angliškai.. Arba ženklais. Taip, geriau ženklais.


Poets of the Fall vokalistui

+ jeigu B2G būtų buvęs Darantaitis, tai Markas jau būtų ikištas elektrinės reaktoriun vietoj energijos šaltinio. Pasiutęs jis arba, kaip buvo priimta sakyt festivalio metu „Piktas. Labai piktas. Pikčiausias“.


Harėm Krišnom

- Užkniso juodai su savo solo (čia ta prasme, kai kūrinys atliekamas vienam žiūrovui) dainom iš dviejų žodžių (net Yva nosį užriest galėtų) užgoždami normalius koncertus


Ezopui (ex. ŽAS)

+ už vegetariškus kebabus. Patys neragavom, bet kas ragavo, sakė, kad skaniau už ŽASų muziką


Nagliui Šulijai

+ kad lijo tik pirmą dieną ir tik tam, kad atgaivintų įkaitusius paršelius!

- su saulės kaitra – persistengta. Skrudinti paršeliai šiais metais ne madoje.


Mantei iš pseudo-grupės „Muscat“ ar tai „Muskat“

+ už tai, kad nedainavo, kaip dalyvė, ir už tai, kad savo „koordinuotu“ besiblaškymu po festivalio teritoriją, ko gero, atgrasė daug vaikų nuo pigių narkotikų.


KĮŽ fanams

+ už drąsą ir įžūlumą šmėkščiot pasidabinus „Kelio į Žvaigždes“ atributika. O gal čia Valinskas taip „ant reklamos“ pataupė..

Retoriniai pastebėjimai Be2Gether organizatoriams

  • Dviejų dušų dešimčiai tūkstančių žmonių – mažoka, nes net ir paršeliai kartais nori praustis. Ypač, kai dėl gero oro teritorijoje buvo jaučiamas purvo ir dumblo trūkumas.
  • Jeigu nėra normalių radio DJ – reikia uždraust jiems šnekėt. Tegul perskaito būtinus skelbimus ir tyli. Sulauksit padėkų.
  • Visų įmanomų atrakcijų apmokęstinimas simboliniais mokęsčiais. Ar tikrai būtina? Geriau bus eilės prie dviejų metrų aukščio sienos ant kurios gali pavaidint kiaulę-vorą ar „kinetinių atrakcijonų“, į kuriuos įlindus tavę nustumia grioviais kažkur į tualetus, bet kaip malonu – nes nemokama!
  • Nusiurbinėt tualetus grojant Mamontovui.. na.. na.. nežinau.. tiesiog.. „Nedorėliai“.
  • 5lt už alų.. C‘mon.. Na, žinome, kad pigiau retai bebūna, bet paverkt šioje vietoje – būtina!
  • Nors paršelių kompanijoje niekas nedingo ir konfliktų nebūta, bet jei apsauga vaikščiotų ir kempinge ar mašinų aikštelėje (gal ir vaikščiojo, tik matyt neteko), tai būtų super.
  • Savanoriams medalius reikėtų išdalint, kad dulkes rijo (na, kaikurie alum užsigerdami) eismą reguliuodami, šiukšles rinkdami ir pasimetusiems kelius link alaus „nušviesdami“.
  • Ačiū už tokį super renginį! Laukit paršelių kitais metais.. dar ne tokių meno kūrinių pritapysim!

Šiai nakčiai tiek. Papildymo tikėkitės, bet nelaukite ;)

Komentarai (27) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Aurimas
    2008 m. sausio 23 d.

    booboobooo parseliai, jums nuo manes milziniskas alaus bokalas (ne bokalas net o statinaite) per ateinanti B2G :)

  • pasipiktines
    2007 m. rugsėjo 6 d.

    negramatni padarai net bloodhound gang nemokat parasyt :X

  • OoS
    2007 m. rugsėjo 4 d.


    gimmemore rašo:
    juodaragyje geriau buvo


    Išduok paslaptį, kaip sugebėjai pabuvoti ir MJR, ir b2g? :)

  • gimmemore
    2007 m. rugsėjo 3 d.

    juodaragyje geriau buvo

  • vicont
    2007 m. rugpjūčio 31 d.

    Wikipedija Pėdkelnevičiūtė rašo:
    Labas. Tu man bandei pinti kasas b2g :]

    Ten buvo greičiausiai toks Daumantas :). Padėti prie paveikslų nebuvo mano "oficialioji" pareiga, tad būti ten negalėjau dažnai, tik laisvalaikiu :).

  • ir as ten buvau
    2007 m. rugpjūčio 31 d.

    dar pamirsta padekot geriems vairuotojams kurie nepamirso vargsu pavargusiu tranzuotoju :D:D

  • Wikipedija Pėdkelnevičiūtė
    2007 m. rugpjūčio 29 d.


    vicont rašo:
    Mačiau jūsų piešinuką prie paveikslų stendo (buvau savanoris, kuris padėdavo piešti).


    Labas. Tu man bandei pinti kasas b2g :]

  • vicont
    2007 m. rugpjūčio 29 d.

    Mačiau jūsų piešinuką prie paveikslų stendo (buvau savanoris, kuris padėdavo piešti).

    "Savanoriams medalius reikėtų išdalint, kad dulkes rijo (na, kaikurie alum užsigerdami) eismą reguliuodami, šiukšles rinkdami ir pasimetusiems kelius link alaus „nušviesdami“."

    Dėkui dėkui, bet kai kurie festivalio žiūrovai net alumi pavaišindavo :).

  • ratuotas
    2007 m. rugpjūčio 28 d.


    DROP rašo:
    Ratuotas esi girdėjas apie tai, kad festivalis vyko netoli (laabai) Baltarusijos (Gudijos ( Belarus ( White-Russia))) sienos ir, kad keliaujant ten reikia pravaziuoti sioki toki pasienio punkta ir, kad suniukas kartais autotransporto priemone paziuri, ir, kad ratu ten nebuvo tiek kiek tu manai, ir, kad zinok galima ir be ju apseit norint but linksmam? Nezinojai DROP IT><


    Kaip bedungnius ir sakė nevisus matė šuniukas [; netgi delfyje straipsnis buvo kaip rado kelis ratus ir dar visokio šlamšto , o komentatoriai gyrėsi kaip prasivežė žymiai daugiau ir t.t bet komentatoriais negalima visiškai pasitikėt [; anyway faktas, kad visi prisivežė ko norėjo.for the end pasakysiu , kad pats be olaus nieko nevartoju [; dot

  • koko
    2007 m. rugpjūčio 28 d.

    tiesa sakant vaziavau i ta festivali ir galvojau,kad gali tekti nusivilti....bet nenusivyliau:)) aisku neprilygsta dar kol kas tiems uzsienio baliams - festivaliams,bet cia dar tik pati pradzia...:)) o susirinkusioji publika buvo nereali,net truputi sokiravo,aisku is gerosios puses:) p.s. aciu tiems kurie vaziavote ir aciu tiems nepatenkintiesiems, kad jie nevaziavo.