Keturios su puse idėjos naujoms svetainėms apie tigriukes - kriu.lt

Keturios su puse idėjos naujoms svetainėms apie tigriukes

* nusibraukia žliaugiantį prakaitą *

Prieš gerus tris mėnesius toks blog'eris kodraudonas (aka Karolis P.) uždavė klausimą - ko gi trūksta internete lietuviams? Save gerbiantys paršeliai, ilgai neabejoja ir negaili pasidalinti savo kvailomis idėjomis išmintimi.

Jeigu jūs esate stori spuoguoti kontuperastai - šią pastraipą galite praleisti, nes vistiek viską žinote. O jeigu ne - keletas įžainginių žodelių susipažinimui. Yra toks terminas kaip Web 2.0, kuris iš esmės reiškia tai, kad internete dabar priviso labai daug labai įdomių svetainių, kurios visaip kaip skatina bendravimą ir pateikia tam patogius įrankius. Jeigu palygintumėt internetą su tuo koks jis buvo prieš dešimt metų - naujosios svetainės yra daug dinamiškesnės (plg. Kolko Celibato 1974 Dinamo šortukai) ir labiau pritaikytos vartotojams. Visų tų naujų technologijų panaudojimas įgalino kurti naujo tipo svetaines - mash-up'us. Jos pasižymi tuo, kad jose įvairiais technologiniais būdais naudojama kitų svetainių informacija ir ji dar papildoma, taip išplečiant originalią paslaugą.

Taigi, štai jums keletas pavogtų patobulintų minčių, kaip išplėsti one.lt Lietuvos interneto sferą naujomis paslaugomis, taikant Web 2.0 principus:

  1. Sujungiam pažinčių svetainę ir Hot or Not ir padarom super-tigriukė.lt
    Principas: lankytojas ateina ir gali įdėti nuorodą į kieno nors anketą bet kurioje iš didžiųjų pažinčių svetainių (kurias vis dar apžvelginėja Napaleonas), atėjęs kitas lankytojas turi pasirinkimą balsuoti už pateiktą anketą (mashupas turėtų pateikti tik esminius bendrus dalykus). Balsavimui naudojama skalė nuo 1 iki 30, kur 1 reiškia "normalus žmogus", o 30 reiškia "absoliuti(us) kekšė(inas)". Mėnesio nugalėtojui prizas - romantiška vakarienė su rėmėju iš užsienio.
    Verslas: reklamos rodymas ir galimybė pašalinti savo nuotrauką iš top kekšių sąrašo už pinigus.
  2. Sujungiam pažinčių svetainę ir Pirmas kartas... * prisimena, kaip buvo jaunas paršeliukas ir jaudinosi prieš savo pirmąjį * ir padarom miegok-su-tigriuke.lt
    Principas: lankytojai ateina ir gali papasakoti savo romantiškas istorijas. Pirmasis 30y30, pirmasis pasiūlymas draugauti, pirmasis susitikimas ir be abejo pirmasis seksas. Per visas įmanomas angas. Kadangi esame labai tolerantiška ir pažengusi visuomenė, kuri nieko nebesidrovi - prie kiekvieno pasakojimo registruoti nariai už pinigus gali gauti nuorodas į permiegojusių anketas. Be abejo integruojamas ir top'as - kas permiegojo su daugiausiai pažinčių svetainės auksinių narių - abiems lytims, be abejo atskiri topai m+m ir v+v.
    Verslas: reklamos rodymas, mokestis už nuorodas į anketas.
  3. Sujugniam pažinčių svetainę ir Kriu.lt knisa įrankį ir įkuriam kodėl-man-davei-1.lt
    Principas: sukurti išsamią keiksmų ir pasiuntimų duombazę, kuria galėtų naudotis visi lankytojai ir joje kaupiame įvairius pasiuntimus tam, kad kas kartą gavus blogą įvertinimą nereikėtų varginti savo pirštų ar kanopėlių, vien tam, kad paaiškinti balo davėjui kokios (paveiksliukas, atsiųstas lankytojo, N-18) jis rūšies gyvūnas (paveiksliukas, atsiųstas lankytojo, N-18).
    Verslas: mokestis SMS už balsavimą, renkant geriausio keiksmo autorių.
  4. Sujungiam pažinčių svetainę ir Distancinio mokymo centrą ir įkuriam tigriukių-univeras.lt
    Principas: Manau, kad pats laikas pradėti ruošti profesionalias porno žvaigždes ir kitokias darbininkes - klausimai-atsakymai, patarimai ir paskaitos.
  5. Sujungiam pažinčių svetainę ir Vanile.lt. Oj. Hmmm. Kad ten nieko ir jungt nebereikia...
    Šio straipsnio autorius gerbia vanile.lt ir supranta, kad svetainė yra skirta tik asmenims nuo 18 metų, kitaip nei "pažinčių svetainė".

Paršeliai su mielu noru įgyvendintų šiuos projektus patys, tačiau nenorime nuvilti savo pačių lankytojų, juolab, kad tiek visko jau prisižadėjome, o vis dar nedarome... Nepamirškite pasiūlyti ir savo idėjų komentaruose žemiau!

Komentarai (33) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Gretchen
    2007 m. birželio 27 d.

    Dar galėtų būti svetainė kurios visų moteriškos lyties narių gyvenimo moto: "If you are rich I am single" (klaidos - ne trūkumas ;D).
    Ten įleidžiami būtų tik turčiai ir tigriukės.

  • aluz
    2007 m. birželio 19 d.

    tos keksytes jega

  • Petras
    2007 m. birželio 18 d.


    ramė rašo:
    na mergaitės pavaro...iš esmės tai praktiškai visos jos atrodė kaip kekšės.pateikia save kaip pigią prekę o po to keiksnoja..na tiesiog pačios prašosi.trumpiau tariant nesuprantu aš tokių.orumo 0%.
    mano asmeninė nuomonė.


    Pritariu tau dar galima pridet IQ = 4

  • BuGo
    2007 m. birželio 13 d.

    Rekomenduoju http://www.talpin...files/919892

  • Sigūtia.
    2007 m. birželio 12 d.

    Nu va, bomba pajungta, beliko laukti :]

  • Sigūtia
    2007 m. birželio 12 d.

    He, nors mano anketa tai sukurta normaliam naudojimui, einu pavertinsiu tokias SEXJOoOKezZ vienetu. Čia puikus būdas berniukams įsitikint, kokios mielos yra jų taip mylimos dievaitės :)

  • ramė
    2007 m. birželio 11 d.

    na mergaitės pavaro...iš esmės tai praktiškai visos jos atrodė kaip kekšės.pateikia save kaip pigią prekę o po to keiksnoja..na tiesiog pačios prašosi.trumpiau tariant nesuprantu aš tokių.orumo 0%.
    mano asmeninė nuomonė.

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2007 m. birželio 11 d.

    Tai nereiškia, kad gražios realios merginos iš tikrųjų yra mandagios ir nekalba, kaip vežikai :) O, kad one.lt begalės netikrų anketų su netikrom foto, tai čia faktas..

    Emerikas rašo:
    Tai kad one.lt nulis realybės,gi kaip jau sakiau nuotrauką gali užsidėti bet kokią.

  • Emerikas
    2007 m. birželio 11 d.


    Rugys Bedugnius rašo:
    Sveikas atvykęs į realybę :)


    Tai kad one.lt nulis realybės,gi kaip jau sakiau nuotrauką gali užsidėti bet kokią.Net ir ne savo.Va viena pažįstama jau nuo to "nusvilo",kai du pacaniukai iš kažkur gavo jos nuotrauką,patalpino one.lt ir dar užrašė "noriu pi**is".Taip kad reikia saugoti visus savo atvaizdus virtualioje erdvėje.

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2007 m. birželio 11 d.

    Sveikas atvykęs į realybę :)

    Emerikas rašo:
    Nes atrodo gražios panos,bet žodynas panašus į vežikų.):