Muzikinis intarpas - kriu.lt

Muzikinis intarpas

Net paršeliui visą dieną besigaivinusiam šaltu alumi tokiomis karštomis naktimis nesimiega. Užtatatai šovė knyslėn man mintis parašyt kokį trumpą trumpą įrašiuką blog'an. Kadangi, klausimuose mūsų reguliari lankytoja slapyvardžiu Zalia (ko gero Žalia) pageidavo, kad pagaliau parašytumėm kąnors gražaus, taigi prašom! Keli Rugio Bedugniaus pamėgti muzikiniai klipukai. Patiks ar ne, tai jau jūsų reikalas, bet negalit teigt, kad tai ne atgaiva nuo tos kitos.. negražios muzikos!

Johny Cash - Hurt

 

Poets of the Fall - Carnival of Rust

Nors "Late Goodbye" ar "Sleep" prie širdies arčiau muzikine prasme, bet šis klipas nepalyginamai vaizdesnis.

Apocalyptica feat. Sandra Nasic - Path

Yann Tiersen - kažkoks sudėtingas pavadinimas, kurį nenori apsimest, kad prisimenu ar moku parašyt. Klipas kompiuterinis ir neatrodo labai išbaigtas, bet c'mon, jei nepatinka - klausykit užsimerkę. *Rugys beklausydamas šios užsimerkęs visad nejučia nusišypso skaisčia angeliškai pasitenkinusia šypsena*

Texas - Sleep

Kažkas piktai burnojo, kad aš esu paršas lochas, nes klausydamas Texas drįstu mat stumt ant popso. Well, patys pažiūrokit ir paklausokit, koks čia popsas ir duok die, kad kadanors Lietuvoj toks būtų. (nežinau ar leis įkelt video). Jei jau taip nutiktų, kad neleis, tai spauskit čia ir rasit daugiau Texas dainelių iš to pačio absoliučiai dieviško akustinio įrašinėjimo.

Katie Melua akustinis koncertukas

Įsimylėčiau nedraugavęs.

Chris Isaak - Wicked game

Morčiuojančios patelės aimanuoja, kad tai seksualiausias vaizdo klipas ever. Na, merginos, moterys ir kiaulaitės, pažiūrokit ir įvertinkit pačios!

Gavęs gausų Dobilo ir Kolko pritarimą noriu parodyt, kad rusiškos muzikos taip pat galima klausytis!

Сплин "Остаемся зимовать"

Splean feat. Bi-2 - Fellini

Noriu pridurt svarbų pridurką (taip vadinamas dalykas, kurį kas priduria): nustokit būt šabloniški ir varžyt save vienu muzikos stilium, stilių grupe ar kalba ("Neklausysiu rusiškų, nes rusiškos šūdas") . Taip jūsų ausys, ypač jei jos supranta, kas jom geriausia, daug praranda.

Klausyti reikia muzikos, o ne muzikos stiliaus!

Tai tiek šiam kartui! Pasidalinti savo mėgstamiausiais klipais komentaruose ne tik, kad galima, bet ir primygtinai (*mygt mygt myga Rugys lankyojus*) rekomenduojama. Net spam'o apsaugas sušvelninsim :) O jei kartais neįrašytų jūsų komentaro su daug nuorodų į gerus klipus - skųskitės ir padarysim tvarką!

Komentarai (83) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Kristina
    2007 m. birželio 28 d.

    Norėčiau nuoširdžiausiai padėkoti Rugiui už tai, kad nurodė šaunių dainų parsisiuntimui. Mano grojaraštis pasipildė nauja kokybiška muzika.
    Ačiū :}

  • Tomas
    2007 m. birželio 27 d.

    Noriu kai ko paklausti. Ar dainuoančios moterys Rugiui seksualesnės? :)

  • NoIQ
    2007 m. birželio 27 d.

    Nemegstu klausyti muzikos is nepatikimu saltiniu bet kadangi jus super sexy parselis paklausiau ir dainos man patiko,keliauja mano ipodan.Dekui

  • Tomas
    2007 m. birželio 25 d.

    "isimyleciau nedraugaves", kaip Rugys pasakytu ;D

  • Tomas
    2007 m. birželio 25 d.

    Jus tik paziurekit i sita pana

    http://www.youtube.com/watch?v=paXmmg3aQbI

    sirdis dreba ;D ir ne tik sirdis...

  • Ego
    2007 m. birželio 24 d.

    Neseniai susimąsčiau pažiūrėti šitą klipuką.
    Nuostabus.
    Daugiau žodžių ir nereikia.

  • zaiza
    2007 m. birželio 24 d.

    Beje. Gal matėte Apocalypticos klipą su Nina Hagen? Grožis.

  • zaiza
    2007 m. birželio 24 d.

    Aš, kaip prisiekus melomanė ir geros muzikos mylėtoja, noriu pagirti poną Paršelį už netikėtai subtilų muzikinį skonį. Ir nors kaip vyriškos lyties atstovas jūs sentimentalokas, aš jus už tai įsimylėčiau nedraugavus. tersienas ten iš "amelie" - charmant, rusiškos muzikos kas beko galima klausytis, o kas dėl mūsų ausiniam išsilavinimui būtinos stilių įvairovės - galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu. Kaip muzikos gurmanui rekomenduoju paklausyti Martina Topley-Bird albumą "Quixotic" ir nepasiduoti pirminei atmetimo reakcijai.

  • Pike_Mukuotuke
    2007 m. birželio 24 d.

    Kas per gincai, kas per gincai. Turbut muzika ir politika liks vieninteles temos, del kuriu gincysis visur ir visada, tiek prie kaledu stalo, tiek ir ryte uzsimiegojus (dar nepratrintom akytem)
    O va man butent si daina siuo metu pati paciausia http://www.youtub...=U6PGrub3jUc
    Sakykit ka norit, bet tiek daina, tiek vaizdo klipo ideja gud. ;>

  • gabe
    2007 m. birželio 20 d.

    Patariu pažiūrėt šitą. Apšalsit tikrai.
    Jai yra 12 metų, bet ,dieve, dainuoja nerealiai.
    http://www.youtube.com/watch?v=I1hLURkIh7E&mode=related&search=
    Tai nerealu.