Siūlome pilietinę akciją - kriu.lt

Siūlome pilietinę akciją

Atnaujinimas: šiandien (05 09) diena ne tokia baisi ir NT akcijos pavadinimas pasikeitė į "Už įperkamą būstą !!!". Toks variantas skamba įtikinamiau ir aš nesmerksiu tų, kurie prie jos prisidės. Pig-power-pink-magic! Dar jeigu kvailų klausimų niekas neuždavinėtų, tai galėčiau išvis ramiai purvyne voliotis ir alų gurkšnoti.

Originalus įrašas: 

Kažkokia idiotiškų pezalų keistų minčių diena šiandien. Visų pirma atsiverčiu aš internetą pasidomėt kaip žmonės gyvena, o ten vietoj lauktų sandros papų į mane šviečia akcija PILIETINĖ AKCIJA - Nepirk brangaus būsto LT !!!. Na, mūsų tvartelis seniai pastatytas ir nupirktas ir problema mums neaktuali. Bet šiaip jau kainų kilimas yra natūralus, jis vyksta visame pasaulyje ir kiek žinau rinka turi savybę reguliuotis savaime pagal pasiūlą ir paklausą. Bet va štai žmonės siūlo surengti akciją ir bandyti ją koreguoti... Kadangi taip jau madinga kurti visokias pilietines - internetines - blogerių akcijas (kai kurias jų paršeliai palaiko!), tai siūlau dar kelias:

  • Nevažinėk viešuoju transportu, nes jis vėluoja
  • Nevaikščiok šaligatviais, nes jie mindžiojami gali susidėvėti
  • Nebezdėk viešame tualete, nes ten ir taip jau labai smirda
  • Pasirašykit, kad japonai nevalgytų delfinų
  • Nustok kvėpuoti ir taip sumažink CO2 kiekį ore
Na ir be abejo po viso tokio džiaugsmo atsiverčiau atsakyti kelis klausimus... Ir be abejo vėl apsidžiaugiau idiotų nesusipratėlių gausa.
» Kodėl Jūs, gerbiami kriuksėtojai, taip mėgstat EMO? Niekaip nesuprantu. Ir taip, ir anaip žiūriu, nu nors apisvožk - man jie nefaini kažko...
» sveiki gyvi:) ką galvojat apie wat tjoky wat rašymo stilių? o jei jūsų nuomonė teigiama, ko patys taip nerešot?
Ką? Iš kur tokia informacija?!
» Mielieji paršai, jau antrą kart jūsų klausiu, ir jūs man neatsakote.. :/ Yra tokia svetainė - mur.lt, kaip į ją įsiregistruoti? :)
Manau jau atsakėme kokius aštuoniasdešimt tris su puse karto... Pvz. čia
» Kliedi tu!!! TOkio Hotel nerelalus o Mokinukes nesvejkos prostitutes
Net klaustuko gale trūksta...
» ka dabar weikiat ???
» uzduoti klausima?

Yra daugiau, bet nebegaliu į tai žiūrėti...

PS Akcija "Neuždavinėk kvailų klausimų paršeliams" jau ruošiama - galite piešti plakatus, eisim į gatves.

Komentarai (25) Rodyti visus, nuo pradžios

  • BurbuluiNE
    2008 m. rugpjūčio 6 d.

    Ką šiandien kvaili paršai pasakysit? Sukritikavot mano akciją prieš metus, o dabar gal verta patiems tokią skelbti? Geriau nekriuksėkit apie tai ko neišmanot, tame tarpe ir apie pilietiškumą, pilietines akcijas. Bet kam aš čia burną aušinu - ne kiaulėm tai suprast. Kriuksėkit savo one'iniam mėšle toliau...

  • Keiya_black
    2007 m. gegužės 16 d.

    Rugį- atvėsk ir išgerk atvėsinto alaus. Matau, jog kolegos paršo ir taip jau nervai pertempti. Tauta, net ir be jūsų, paršeliai, degradavo ir degraduos; ir niekas to nesustabdys. Iš esmės aš paršus užjaučiu: iš dalies dėl to, jog pats esu paršas, iš dalies, kad darbo pobūdis verčia diena iš dienos matyti, kaip civilizacija žlunga, o jaunimas "tobulėja".
    To MolkoWhore: pasiskaityk VISĄ www.kriu.lt ir pabandyk man tada įrodyti, jog žmonės (šiuo atveju- paršai) padėtų tiek nervų vien dėl tų skatikų, kuriais sušelpia kiti, jų turintys. Nesigilinsiu į skaičiavimus, bet abejoju, jog per savaitę vienas paršelis iš viso tavo vadinamo "pinigus uždirbate" (pinigų kalimo) užsidirba bent 3 gero alaus bokalus.
    [trumpiau- tik nesvaig apie neesamus milijonus]
    O sveikata- brangiausias turtas...

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2007 m. gegužės 13 d.

    Dabar gali dar kartą paskaityt savo pirmą komentarą ir, tikėkimės, išmoksi naudingą gyvenimišką pamoką, kad jeigu manai, kad kažką žinai, tai dar nereiškia, kad žinai ir tuo labiau nereiškia, kad esi teisus.

    Nes dabar, kad ir ką čia norėjai parodyt, pasirodei, kaip, atsiprašant, fakin idiotas.. idiotė.. whatever. Have a nice day :)

    MolkoWhore rašo:
    Tai kokio velnio jūs čia išvis kažką darot?

  • Dr. H. Darantaitis
    Dr. H. Darantaitis
    2007 m. gegužės 13 d.

    Ne viskas gyvenime yra pinigai.

    MolkoWhore rašo:
    Tai kokio velnio jūs čia išvis kažką darot?

  • MolkoWhore
    2007 m. gegužės 13 d.


    Dr. H. Darantaitis rašo:
    jeigu per metus kriu.lt uždirbtų bent kad šitas išlaidas padengti tai jau būtų gerai.

    Tai kokio velnio jūs čia išvis kažką darot?

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2007 m. gegužės 12 d.

    O aš maniau, kad Sero pokšto "manęs tie atlikėjai patys prašė, kad jų muziką platinčiau" niekas nebenurungs šiais metais :)))

    MolkoWhore rašo:
    Šiaip ne manau, kad jums tai ką dabar parašysiu yra naujieną, bet turbūt jus brangūs kiauliški snukiai užmiršote, kad atsakinėdami į kvailus klausimus jūs pinigus uždirbate. Šitą svetainė, jog taip pat kaip ir one.lt skirta tam, kad iš apsisnarglėjusių darželinokų išviliotumėte pinigus pvz: virtuALUS, 7lt už tostą parašytą interneto svetainėje-graudu net. Tai va džiaukitės tais kvailais klausimais ir tuo, kad "lovy" dar pašaro yra.

  • Dr. H. Darantaitis
    Dr. H. Darantaitis
    2007 m. gegužės 12 d.

    Nejuokink pasaulio :)

    Iš SMS visu praktiškai pinigus pasiima provaideris, lieka apie 30 proc. Susikaičiuok kiek ten yra. Beje bent pusė iš gėrusių virtuALŲ yra iš esmės šiaip draugai, o ne atsitiktiniai lankytojai. Serveris kainuoja, domeinas kainuoja - jeigu per metus kriu.lt uždirbtų bent kad šitas išlaidas padengti tai jau būtų gerai.

    Pinigus mes uždirbame kurdami juodąsias PR technologijas įvairiems politikams, pardavinėdami savo atvaizdą Playpig žurnalui ir vaidindami TV shop reklamose. Ir dėl to nesiskundžiame, nors turbūt galėtume...

    Tai va mes ir toliau spjaudysimės, kad Lietuvoje kalnas idiotų, kurie neturi smegenų ir uždavinėja kvailus klausimus.

    MolkoWhore rašo:
    atsakinėdami į kvailus klausimus jūs pinigus uždirbate

  • MolkoWhore
    2007 m. gegužės 12 d.

    Akcija "Neuždavinėk kvailų klausimų paršeliams". Šiaip ne manau, kad jums tai ką dabar parašysiu yra naujieną, bet turbūt jus brangūs kiauliški snukiai užmiršote, kad atsakinėdami į kvailus klausimus jūs pinigus uždirbate. Šitą svetainė, jog taip pat kaip ir one.lt skirta tam, kad iš apsisnarglėjusių darželinokų išviliotumėte pinigus pvz: virtuALUS, 7lt už tostą parašytą interneto svetainėje-graudu net. Tai va džiaukitės tais kvailais klausimais ir tuo, kad "lovy" dar pašaro yra.

  • Gubas
    2007 m. gegužės 10 d.


    JcDent rašo:
    Aš už būstą po žeme. Ne, rimtai, sutikčiau gyvent po žeme, jei būtų vanduo, elektra, šildymas, rakinamos durys ir padorus interneto ryšys. Užtektų ploto gal dvigubai didesnio už mano kambarį :)
    Galėtus kas nors taip ir pasiūlyt :)


    Elementariausią bunkerį išsikask.

  • JcDent
    2007 m. gegužės 10 d.

    Aš už būstą po žeme. Ne, rimtai, sutikčiau gyvent po žeme, jei būtų vanduo, elektra, šildymas, rakinamos durys ir padorus interneto ryšys. Užtektų ploto gal dvigubai didesnio už mano kambarį :)
    Galėtus kas nors taip ir pasiūlyt :)