Muzikinės tragedijos. Auksinis Radžio albumas - kriu.lt

Muzikinės tragedijos. Auksinis Radžio albumas

Vuhu! Ar girdėjote tokią nuostabią naujieną? Radžio albumas - auksinis! Dieviška, tiesa?  Na, gerai, ir aš nežinojau, kad jis išvis leido albumą! Ir nereikia kaltinti neapdairumu - tiesiog Maximos/Rimi nupigintos žuvies šaldytuvuose šalia šaldytos silkės, ten kur būriuojasi klegantis bobučių būrys ir kur paprastai tikies rasti tokio lygio muzikinių CD nepastebėjau nieko panašaus. Kita vertus - natūralu. Albumas juk auksinis, taigi turėjo būt graibstyte išgraibstytas iš šaldiklių.

Jau vien tai, kad Radžio dainos charizmatiškos, smagios, prasmingos ir melodingos (ironija. ironija. ironija) galėjo būt sėkmės garantas, bet aš manau, kad prie tūkstantinių pardavimų prisidėjo neapsakomai kerintis albumo viršelio dizainas:

 

Ploju kanopėlėmis viršelio dizaineriui, stilistui ir aštraus proto meno žmogui sugalvojusiam originalų pavadinimą. Internetinė spauda pabrėžia, kad Radžis sužinojęs naujieną "klykė iš džiaugsmo". Kadangi, vargu ar jis sužinojo ją būtent tada, kai jį klykiantį girdėjo žurnalistai, tai ko gero iš to džiaugsmo klykė kelias dienas prieš tai kol paskambino reporteris. Probably, jam taip liepė Valinskas, nes emocingumas gal "good for media" ar kažką. Šie išvedžiojimai kilo iš to, kad bežiūrint į Radži albuminę foto ir įsivaizduojant jį džiugiai beklykaujantį užplūsta nenupasakojamų emocijų bangos.

Beje, dabar mada demonstruoti vyriškas "figūras" iš po marškinėlių su kuriais, pasak Marijono, vyrai paprastai miega? Justinas (Dangus 2), Tarasovas (Bavarija) ir, galų gale, Raaaadžis! Mes, paršeliai, nuo mados atsilikt nenorim! Fotografuosimės su pižamomis!

Jei tikėjotės objektyvios muzikinės albumo apžvalgos, tai labai atsiprašau. Čia tiesiog mano beprasmės neapykantos vaisiai. Bet galiu pastebėt, kad šiam albumui nulį balų iš dešimties davė alfa.lt muzikos apžvalgininkas. Tik neskubėkit džiaugtis, kad, štai, kažkuris populiarus naujienų puslapis pradėjo objektyviai apžvelginėt albumus, nes ten pat Viliaus Tarasovo albumas buvo įvertintas dešimtuku :)

Trumpai tariant, KĮŽ sucks, lietuviai nemoka daryt teisingo pop'so, o Rugys Bedugnius taip perkaito, kad varginasi parašyt kažką apie kažkokius radžius. Pff. Visai paršeliai nusivažiavo sakys tūlas snob-skeptikas.

Komentarai (81) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Enigma
    2008 m. kovo 30 d.

    Radžis = parodija. Ir jį tol kiš į televizorių, kol Valinskui eis už tai pinigai. Jo gali klausyti tik neturinčios muzikinio skonio ir išsilavinimo, bobutės. Negana to Radžis save laiko žvaigžde... Be komentarų..

  • exothermic
    2008 m. kovo 23 d.

    ...emigruosiu.

  • robertas
    2008 m. kovo 22 d.

    sudas radzi (bug)

  • ignas
    2008 m. kovo 1 d.

    man rieke tyyijū paršelū muzikos

  • Aurimas
    2008 m. sausio 23 d.

    Jei žmonės perka, vadinasi jie neturi muzikinio skonio :)

  • ROMA
    2008 m. sausio 17 d.

    Jei žmonės perka , reiškia geras, nepavydėkit

  • Amelia
    2007 m. spalio 6 d.

    Tiesiog norisi verkti.

  • gunc.
    2007 m. spalio 4 d.

    oho, kiek daug radzio gerbeju... :)

  • meile
    2007 m. spalio 4 d.

    gal kas zinot ar galima Radzi i gimtadieni padainuot

  • s4crificed
    2007 m. rugsėjo 19 d.

    gerai kad bent Lietuvos undergroundas stiprus. obtest m/