Atmestinas *žvilgt* eurovizijos link - kriu.lt

Atmestinas *žvilgt* eurovizijos link

Eurovizija yra toks jau reiškinys apie kurį arba gerai arba nieko, taigi, natūraliai, neturėčiau rašyt to, ką skaitote, bet alaus ir pačios eurovizijos vaizdų bei garsų (reikės kelis kart į dušą eit ir trintis vieliniu šepečiu, kad tą nemalonų pojūtį nuplaučiau) paveiktas noriu šiektiek pasireikšt.

Žadu pabūt draugiškas, taigi toliau sekančiame tekste skambų ir riebų žodį ŠŪDAS (pirmas dalykas apie ką pagalvoju išgirdęs žodį „eurovizija“) pakeisiu.. atspėjote.. žodžiu EUROVIZIJA. Taigi, nesusipainiokite (euroviziškai – šūdinai, iki kelių eurovizijoje – iki kelių.. na, supratot!).

Pasirodėm visai neeuroviziškai ir aukštesnės vietos tokiam euroviziškame Eurovizijos konkurse galėjo tikėtis tik optimistiškai nusiteikę patriotai. Žinoma, gaujos pusgalvių jau išsijuosę pila ant 4Fun kibirus eurovizijos ir aš visa savo kiauliška siela juos užjaučiu. Juk žinojo žinojo kokiam žvėrynui atstovauja. Kad lietuviai mėgsta perlenkt lazdą, kai juos užgauna tokie ITIN SVARBŪS globaline, materialine, moraline ir kitom prasmėm visai tautai dalykai, kaip, pvz, eurovizijos verti dainų konkursai (dlia asoba tupych – pastarasis sakinys persunktas ironija), tiesiogine to žodžio prasme sužvėrėjam. Girdėjau gandus, kad tautiečiai baigia išnaudot visas rusiškų keiksmažodžių atsargas komentuodami euroviziją estų tinklapiuose. Nenustebčiau, kad dar visai nesenai papuošę savo blog‘us ir tinklapius mėlynaibaltaijuodomis vėliavėlėmis suskubs jas nuimt ir bėgs patys kelt riaušių. Rusų, mat, karių atminimas buvo pamintas, o mūsų jie NEPALAIKĖ EUROVIZIJOJE! Čia gi dar rimčiau! Oh my oh my.. *apsimestinai bėdavoja*

Konkursą laimėjo visiška eurovizijų krūva ir nematau prasmės dar kąnors apie juos sakyt. Užtat koketiškai merkiu akį seksy-rusaitėm a la pussy cat kykли ir šypsaus Ukrajinai, kurie pagamino tikrai fun anti-eurovizinį šou.

Hey, bet juk ne viskas taip blogai! Šioje eurovizijų krūvoje itin ryškiai suspindėjo aukso grynuolis – latvių eurovizijos komentatorius po kurio džiugaus „braliukas“ duodant Lietuvai +10 balų galima buvo pamiršt, kad esam kažkur „dugne“ ir draugiškai pamojuot kaimynui besišypsančiam iš ekrano.

Beje, airiai, taip dosniai apdovanoję mus (emigrantai owns), o patys negavę nieko atgal, nepyksta ir supranta, kad sala tokio konkurso laimėti paprasčiausiai negali. Ir pergalę pasiekt planuoję suskaldę Jungtinę Karalystę į atskiras valstybes. Galbūt ir Lietuvai reikėtų pamėginti? Žemaitija, suvalkija, aukštaitija, dzūkija.. Jau susidėtų šioks toks balsų kraitis! Tiesa, čia tas pat, kas beždžionėlės su granatom, nes neduok die viena dalis balsuotų neteisingai, tai jau sekantį rytą iš kitų pajudėtų autobusai su treniruotais vitrinų daužytojais.

Pabaigai, siūlau pažiūrėt kaip atrodė Eurovizija anksčiau ir permest akimis kelis airių komentarus, kurie priverčia giliai susimąstyt, kodėl ak kodėl gi mūsų delfio eurovizijos pilstytojų ordos negalėtų būt tokie :) Manau ir pats delfis būtų suinteresuotas, kad normalių žmonių paskaičiusių komentarus neištiktų isterijos priepuoliai.

No votes from Poland?!?! WTF??Lads... there's 20,000+ of yiz here, what happened to the relatives etc? That's it... ye're cut. Bye bye. No more extra pages in the Herald for you.

Cant believe we didnt even get anything from the Polish. We should gather them all up together and ship them off back home

OOOOOOOOH.... UK didn't even vote for us?!? That's it... we're at war with everyone... except our good friends in Albania.

Who the **** really thought an island could win!? We're fools....... unless we split the UK down into N.Ireland, Scotland, Wales... um... England and eh... Isle of Man... and Isle of Skye... yes yes... this could work wonders

hmmm, maybe we can use our new eastern european neighbours to our advantage.I'm sure we could find one person from each of those countries here in Ireland. stick 'em all together with a nice lookin' Irish girl and some wayyy out song and we've won!

What happened to Italy? I thought that they were part of the permanent crowd at the ESC. as far as i heard, they left ESC cos have not many neighbours

It really is great fun, and a much preferable way to learn geography than a World War.

This year's outsider seems to be Ukraine. He looks like a drag queen Teletubby on speed. He gets my vote!

So good luck to Dervish - ye haven’t a chance lads ! Simply because there are no scantily clad, female impersonating, monster mask wearing idiots jolting about who simply cannot sing …

 

Mielai išrinkčiau smagių komentarų ir iš delfio (taip, netikėta, bet kartais būna ne vien euroviziški pasisakymai), bet ten lyst net ir geležinių nervų paršui nedrąsu..Jeigu ką domina – prašom, pasidrabstykit eurovizijomis!

Komentarai (39) Rodyti visus, nuo pradžios

  • DeGuoNiS
    2007 m. gegužės 25 d.

    Komentatoriusmenkai apsisvietes del airijos laimejimu :) 7 kartai, is ju net 3 metus is eiles... Geriau lietuvaiciai dar labiau tegu emigruoja, gal ir mes kada laimesim (Anglynas spadzia svaru... tik 3 taskai :( )

  • žinovė
    2007 m. gegužės 21 d.

    "Beje, airiai, taip dosniai apdovanoję mus (emigrantai owns), o patys negavę nieko atgal, nepyksta ir supranta, kad sala tokio konkurso laimėti paprasčiausiai negali."
    hemm dar ir kaip gali! Ar tik ne jie laimejo eurovizija daugiausei is visu, 7 kartus (nod) :)

  • egliukas
    2007 m. gegužės 19 d.

    geriausias dalykas eurovisiojoje buvo apocalyptica pasirodymas :) tik del jo verta buvo ziureti ta .............

    Rugy butinai paziurek youtube. tikrai verta demesio

  • Aistė
    2007 m. gegužės 19 d.


    Rugys Bedugnius rašo:
    Apokalyyyyptiką grojo? :( Būčiau žinojęs, tai mano pasipiktinimui irgi nebūtų ribų buvę.. ://

    Anastasija Debilavonė rašo:
    Mano pasipiktinimui nėra ribų! kai per pertrauką grojo Apokalyptarka, mum rodė fakin'reklamą... kur teisybė???

    tik neapsiverkit. Jį galima pažiūrėti visagalėj youtubėj ;}http://youtube.com/watch?v=lLde54PKaZE&mode=related&search=

  • Rugys Bedugnius
    Rugys Bedugnius
    2007 m. gegužės 19 d.

    Apokalyyyyptiką grojo? :( Būčiau žinojęs, tai mano pasipiktinimui irgi nebūtų ribų buvę.. ://

    Anastasija Debilavonė rašo:
    Mano pasipiktinimui nėra ribų! kai per pertrauką grojo Apokalyptarka, mum rodė fakin'reklamą... kur teisybė???

  • Anastasija Debilavonė
    2007 m. gegužės 19 d.

    Mano pasipiktinimui nėra ribų! kai per pertrauką grojo Apokalyptarka, mum rodė fakin'reklamą... kur teisybė??? o šiaip tai man šitas renginys jokių emocijų nekelia

  • rucike
    2007 m. gegužės 19 d.

    cia dar geriau, tik fucktass kad Eurovizija- euroviziska man nepralindo ;] siais metais buvo labiau verta ziuret nei pernai ir uzpernai, tai gal vis tik daroma vis mazesne eurovizija...

  • keiya_black
    2007 m. gegužės 17 d.


    Sharunele ;) rašo:
    ka manot Jus apie tuor transwestitus??/

    Manom, kad tavo tekstą afigienai sunku suprast. Ko sakei nori? Ledų? Tokioms mažoms mergaitėms negalima daug ledu...

  • Sharunele ;)
    2007 m. gegužės 17 d.

    na ka ir galecew pasakyt...lietuwa wel wiska su******
    neast nzn turetu but geda...
    na ce mano nuomone...
    graiausios buwo ruses :)
    o graziausias baltarusas :)
    na ce mano nuomone...
    o shejp shejs metajs lbaj dawg transwestitu ir pan LOX..
    ka manot Jus apie tuor transwestitus??/

  • JcDent
    2007 m. gegužės 16 d.

    Man visvien geriausia Eurovizijos daina buvo ir bus Dschinghis Khan, paėmė 4 vietą 1979 Eurovizijoj.

    Aš nieko prieš Serbus neturėčiau jei jų dainininkė būtų labiau kaip rusaitės ir mažiau kaip Serdiuška (Ukraina), t.y. trečiosios lyties.
    Bet Ukrainai tai pavarė :)