Trečiadienio rytas su laikraščiais, kava ir cigarete - kriu.lt

Trečiadienio rytas su laikraščiais, kava ir cigarete

Mėgstu taip pradėti rytą. Nuo kavos puoduko išsilaksto visi miegai, cigaretės dūmas kyla į viršų, o laikraščiai kelia nuotaiką.

Šiandien mano taikinyje dienraštis "Respublika".

 

Seimo komitetai traukia į Briuselį

Seime įsivyravo nauja mada rengti išvažiuojamuosius posėdžius užsienyje. Vienam komitetui parodžius pavyzdį, kiti komitetai tvirtina nebegalintys posėdžiauti Lietuvoje. Dabar į išvažiuojamąjį posėdį prašosi Seimo Sveikatos reikalų komitetas.

<...>

"Jau nebe pirmą kartą prašome, bet mūsų neišleidžia,- tvirtino parlamentaras. - Aš noriu nuvažiuoti, nes ten nebuvau". /Manfredas Žymantas/

Ir žinot kiek toks malonumas kainuoja? 40 tūkstančių litų. Nei daug nei mažai. Už tai išeina tiktai 181818 10ml švirkštų arba 313,72m tvarsčių, arba 266075 tabletės citramono (kainos pagal http://100metu.lt/). Kas geriau, ar komisijos, galinčios posėdžiauti Lietuvoje, posėdis Briuselyje, ar kuris nors iš mano išvardintų dalykų Lietuvos ligoninėms, spręskite patys.

 

E. Zingeris toliau juokina žmones

Zingeris skrisdamas į Amsterdamą (gal todėl jis toks ir išsiblaškęs, kad amsterdame žolės apsirūko?) įsidėjo laikrodį į kišenę ir po rankinio bagažo patikros jo pasigedęs pareikalavo iškviesti policiją. Tiesa, laikrodį po to susirado. Kad geriau įsivaizduotumėt situaciją galit pasižiūrėti šitą.

 

Nepilnametės tėvus varo į neviltį

Jau nuo 14 metų intymias paslaugas teikiančios mergaitės džiaugiasi galinčios už vieną pasimatymą užsidirbti iki 40 litų ir tokiu gyvenimu varo savo tėvus į neviltį.

Vienos neseniai iš namų dingusios panevėžietės paauglės motina, nutarusi pati išsiaiškinti dukros draugų būrį, netikėtai atskleidė siaubingų faktų apie Panevėžio paauglių mergaičių gyvenimą. Motiną šokiravo ir teisininkų teiginiai, kad jau nuo 14 metų mergaitės gali lytiškai santykiauti su vyrais ir kad tai sustabdyti neįmanoma. Tuo tarpu jos dukra turi jau nemažą bendraamžių ar net jai į tėvus tinkančių vyrų sąrašą. Vienas jų buvo užkrėtęs mergaitę lytiniu būdu plintančia liga, tačiau ką nors nubausti už tai nėra galimybių.

O dar aš stebiuos kodėl kokiam one.lt arba point.lt visos panos pusnuogės. Pasirodo ten tikrai parduotuvės vitrina.

 

Anekdotai

- Padavėjau, kodėl visus užsakytus patiekalus jūs atnešate atšalusius?
- Jūs užsisakėte degtinės, salotų, kokakolos ir ledų. Ką būtent norėtumėte, kad pašildyčiau?

Žmogus Respublikai atrenkantis anekdotus yra tobulas. Galėtų dėti į tą skyrelį kokius katastrofų aprašymus. Būtų daug daug juokingiau.

Mozaika

Ar žinai, kad...
Gyvatė barškuolė vadinama gyvate džentelmenu, nes visada prieš įkirsdama perspėja barškėjimu.

Gyvatė džentelmenas. Bet tai šuo tada irgi džentelmenas. Juk jis prieš sudraskydamas tave į gablus visada aploja.

 

 

Tai tiek šiendien mano rytinių pastebėjimų laikraščiuose.

Komentarai (9) Rodyti visus, nuo pradžios

  • keiya_black
    2007 m. balandžio 4 d.

    Paršeliai taip pat džentelmenai: atsiriaugėja tik PO alaus išgerimo, kad kvapas geresnis būtų....

  • Egle
    2007 m. kovo 16 d.

    As jei ka skaitau, tai buna "Veidas". O kas del tos paneles, tai buna dar baisiau: 14metes duoda uz dyka.

  • Napaleonas Biškį-Dobilas
    Napaleonas Biškį-Dobilas
    2007 m. kovo 16 d.

    Nuo 14 metų viskas teisėta.

  • sigvezija
    2007 m. kovo 16 d.

    O as del tu pusnuogiu mergaiciu. Negi rimtai jau galima myletis pilnameciui su nepilnamete?? Tikriausiai mano tevai juokavo, sakydami, kad tai yra teisiskai neteiseta.
    Is vis as PRIES tokias nuotraukas.. Mergikes dar sako, kad vyrmas tik tas galvoj, bet kad kitaip ,turbut, nebeimanoma mastyt, kai pamatai karsta mergaite su labai gerais iskilumais:)

  • Nuostabi moteris
    2007 m. kovo 15 d.

    Svarbiausia- žiūrėti į viską kritiškai. Kritinis mąstymas išskiria tikrą žmogų iš pilkos minios.
    Atsiminkit tai, skaitydami spaudą, rydami Delfio marmalą ir žiūrėdami publicistines laidas:)

  • Napaleonas Biškį-Dobilas
    Napaleonas Biškį-Dobilas
    2007 m. kovo 15 d.

    Eglei: na kaip. Skonio reikalais. Respublika yra nacionalSOCIALISTIŠKAS. Netgi labiau socialistiškas nei nacionalistinis. Jie socialistai nemėgstantys gėjų ir žydų:) Tuo tarpu Lietrytis yra visiškai centristiškas laikraštis. Nei Tomkus, nei Vainauskas nėra šventieji. Tad, jei nori susidaryti tikrą vaizdą turi turėti smegenų ir skaityti Respubliką, Lietyrtį, Kauno dieną ir kokį nors regioninį laikraštį, žiūrėti visų kanalų žinias ir gauti pašalinių žinių:)

    Taip: Na atsiprašau. Kuo posėdis Briuselį gali būti geresnis nei LR Seime? Juo labiau, kad vienas iš komisijos narių pasakė, kad "Aš noriu nuvažiuoti, nes ten nebuvau". Be to tai tik POSĖDIS. Ne diskusijos, susitikimai su kitos šalies palamentarais, o tiesiog nuvažiavimas, patalpų išsinuomavimas posėdžiui ir paposėdžiavimas.

  • taip
    2007 m. kovo 14 d.

    Na, ne betkokia išvyka, kalbant apie ta straipsnio pusę manau yra geras dalykas, nes galbūt yra vilties apie Lietuvos kulturinio lygio kilima ( visika bedugnė: KįŽ, minedas, Nekvista meilė, dangus2, visa (apsoliučiai) visa publicistika). Visa ši neosintetika ir įvaro ligas, smurtą, prievartą, agresiją. Manau jog tai net apsimoka, nes kaip žinia vaistai kenkia sveikatai, o pažiūrėjus tokia laidas, filmus ar paklausius tokios muzikos citramono paklausa išsauga dvigubai... Taip, kad tikuosi leidau jums susiprast kur cia šuva pakastas...

  • Egle
    2007 m. kovo 14 d.

    "Respublika" - vienas labiausiai apgailetinų laikraščių Lietuvoje. Galima atidaryti jai faktų skyrelį :)

  • kika?
    2007 m. kovo 14 d.

    Labai smagus įrašas:) Labai gerai, kai galima kreivai į viską pažiūrėti;]