Tiktai nereikia aiškint, kaip ką turiu daryti - kriu.lt

Tiktai nereikia aiškint, kaip ką turiu daryti

Kai vakar Rugys pranešė apie blog'ą, labai apsidžiaugiau ir sumintyjau minti, suktą kaip krungolcas, apie savo pirmąjį piktą įrašą, apie gyvenimo prasmę ir apie tai kaip jūs visi jos nesuprantant, apie tai kokia darosi neteisybė (seimas nori padidinti akcizus alkoholiui, gražios kiaulaitės nenešioja mini-sijonėlių, negražios kiaulaitės nešioja mini-sijonėlius, ir t.t.) Tada dar labiau apsidžiaugiau ir išgėriau porą (statinaičių) alaus.

* žinojau... žinojau... *

Užtai ir neturiu nieko blogo pasakyti šiandien - reiškias jums teks tenkintis tuo ką internete blog'ina žmonės - t.y. žiniomis apie mano nuotaiką: ji yra fantastiškai beprotiškai pavasariškai kiauliškai nereali. Susitvarkiau namus, išnešiau tuščias alaus statines. Indų ploviklis mano kanopėles veikia negiamai. Pasaulio užkariavimo planus atidedu rytojui - šiandien pavasaris ir negana to - aludienis!

* pyryryriau pyryriau *

Komentarai (2) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Kvankilas
    2007 m. kovo 17 d.

    Na ,Heronimai,laukiu nesulaukiu tavo nuomonių.Tu visada pasižymėjai aštriu it rapyra sąmoju,analitiniu mąstymu...Ai,apie ką aš čia...Geriau pildyk greičiau blogą!

  • hip
    2007 m. kovo 15 d.

    Bus lietaus ;o