Atidarom registraciją! - kriu.lt

Atidarom registraciją!

Nesuprantu. Nuoširdžiai nesuprantu. Kodėl žmonės taip mėgsta registruotis? Kas įdomiausia - net nežinodami kur! Ir be abejo neskaitydami registracijos sąlygų. Kaip gali kilti klausimas "Kaip pas jus užsiregistruoti?" Ar jūs bent suvokiate, kad jeigu norite registruotis į šitą svetainę, jūs atsisakote visų savo esamų ir galimų finansinių interesų į Mėnulį? Ir Marsą? Kad jūs pasižadate pirmą uždirbtą milijoną paaukoti kriu.lt? Mes visa tai žinodami, net nesivarginome kurti registracijos į kriu.lt... Ir vistik žmonės nori registruotis. Vidutiniškai 43.15 karto per savaitę paršeliai gauna klausimą "Kaip užsiregistruoti šitoje svetainėje?"

Na gerai. Sakykim jums nereikia pirmo milijono, nes ketinate po to uždirbti dar penkis. Sakykime jūs neketinate statytis vilos Mėnulyje ar organizuoti turistinių kruizų po Marsą (ir ten esančią mūsų įkurtą alaus daryklą). Kokio velnio jūs norite čia registruotis? Ką jūs čia veiksite? Et... Kam aš čia be reikalo burną aušinu.

Nors ne... Dar truputį reikia paminėti. Kodėl išvis visi nori visur registruotis. Rimtai. Jeigu yra galimybė užsiregistruoti - žmonės registruojasi. Į one.lt, į google.com, į minedas.lt - patys sugalvokite kur. Ir nepasiduoda net kai registracija atmetama 5 kartus! Arba pamiršta pasitikrinti ar teisingai įvedė savo el. paštą, kad gautų patvirtinimą... Nesvarbu, kad užsiregistravę niekada nebeprisijungs. Svarbu atiduoti kam nors savo adresą, kad tas kas nors galėtų jums siųsti pasiūlymus apie viagras, akcijų kursus ir 12 nekaltų mergelių, kurios trokšta būtent jūsų! O ką jau kalbėti apie legalias kompiuterines programas sumažintomis kainomis ir princus iš afrikos, kurie negali pinigų išsigryninti - tai bent sandėriai! O jeigu netyčia atsiranda svetainė, kuri neketina iš jūsų melžti pinigų, kuri neketina parduoti jūsų duomenų tretiesiems asmenims - žmonės nervinasi! Registracija taip įaugusi į internautų kraują, kad jie paranojiškai dairosi į šalis jeigu neranda nuorodos į ją. Iš pradžių juos išmuša šaltas prakaitas - "negali būti!" Tada po keleto nervingų pelės spustelėjimų pradeda drebėti rankos. Po valandos naršymo pirmyn atgal ir paieškų google nesugebėjus rasti atsakymo kreipiamasi į paršelius... kaip užsiregistruoti... Nesiregistruokit!

* nusispjauna ir eina gerti alaus net neatsisveikinęs, neparašęs PS ir nenutrynęs slaptų mygtukų, kuriuos privalo nutrinti kas kartą rašydamas blogą *

Komentarai (70) Rodyti visus, nuo pradžios

  • schranz_fr33k
    2008 m. birželio 9 d.

    Noriu registruoootis! :)

  • Ziukė
    2008 m. gegužės 21 d.

    aš nesuprantu žmonės vis registruojas ir registruojas * sutinka su Dr.H.Darantaičiu *

  • ruta
    2008 m. gegužės 20 d.

    kaip sekasi paršiukai ?

  • Eik tu sau...
    2008 m. kovo 23 d.

    Aš užsireginau į kriu.lt . Ir žinot ką aš ten matau? Ogi juos! Nuogus!

  • Ariel
    2008 m. kovo 23 d.

    Bet taigi Rugys Bedugnius užsiregino! Leiskit ir man!

  • Insane99
    2008 m. kovo 22 d.

    Ai, beje, jei skaiciuojat, o raso neteisingai, tai nieko neirasykit ir spauskit enter. (bent jau man tai 2kart suveike)

  • Frenzy
    2008 m. kovo 14 d.

    Differente, va čia ir mintis: priversti žmones nesiregistruoti bet kur... :)

  • ignas
    2007 m. lapkričio 21 d.

    nu ka cia pasakius:)

  • Dovydas
    2007 m. lapkričio 11 d.

    Dovydas rašo:
    uzsiregistruoti lengvai

  • Dovydas
    2007 m. lapkričio 11 d.

    nesamone 25 kart 32 yra ne 800 simtaj ??? Beto atsibodo skaiciuoti man... Ir dar reiskia galima uzsiregistruotilengvai...