Kas šiais laikais madinga? - kriu.lt

Kas šiais laikais madinga?

Va, eilinį kartą pasivaiksčiojusi miesto gatvėmis supratau, kad esu baisiai nemadinga. Žalio, išvis, jokio supratimo neturiu, kaip tokiai patapti. Ilgai masčiau, stebėjau apklausas dariau ir VOLIA! Panelė Rosita Kiaulinkyte (aš beabejo) atskleidė paslaptį.Nusprendžiau ir su jumis, mielieji, pasidalinti, juk paršeliai irgi neturėtų atsilikti, juk negražu būtų. Tai va, štai keli itin naudingi patarimai, kaip tapti madingesniu, 'šūstresniu' ir šeip visokiu tokiu vat liaudies fainuoliu.

ŠIAIS LAIKAIS MADINGA:

  1. Būti bi, gėjumi ar lesbiete;
  2. Šiais laikais madinga priklausyti kokiai nors neformaliai jaunimo grupuoteis. Nešiokit inkariukus, būkit 'pankais' ir bus leeedas:D(šitą žodį irgi patarčiau gerai įsidemėti, jis dar neprarado savo populiarumo);
  3. Madinga klausytis NIRVANOS arba METALLICOS. Jei nepatinka, klausykitės vis tiek. Būtina būti panku ir visai nesvarbu, kad į tokį net neužneši, svarbiausiam kad tokiu jautiesi :)
  4. Nerealiai madinga siekti karjeros per lovą. O jei dar esi bi, tai išvis jėga, nesvarbu su kuo tada miegoti- ar su direktorium, ar su direktore. Karjera garantuota :)
  5. Madinga ištekėti už užseniečio(-tės). Ir nesvarbu, kad jis(-i) mažas(-a). storas(-a) ir praplikęs(-usi). Svarbiausia jo(-s) stor piniginė.
  6. 'Ant ' laikytis įvairių dietų, sirgti anoreksija, bulimija. Nesvarbu kuom, kad tik skrandžio sutrikimu. Paršeliai, nebūkit paršais!
  7. Madinga daug gerti. Ši mada itin paplitusi tarp paauglių. Turbūt vemianti, klozetą apsikabinusi mergina itin seksualu...
  8. Dar viena mada, būdinga stipriajai lyčiai- perdažyti mašina neskoninga spalva, priklijuoti jai ragus, o į šikną įstatyti neonies lempas.
  9. Ir filosofija madinga pasidarė. Tik deja, daug kas nežino, ką tas žodis reiškia. Bet tai populiaru, reiškias, reikia :)
  10. Paplito žudymasis be priežasties. Ak, juk kiek dėmėsio susilauki, jei lieki gyvas! Tad, tampam kartais pasipjaustantys :)
  11. Jei norit madą sekti itin kruopščiai, pasisitenkit nekaltybės atsikratyti kuo anksčiau, juk nekaltybės turėjimas- gėdos dalykas!
  12. Firminius drabužius pirkite iš turgaus bobulytės už penkiolika litų. Draugai jums tikrai pavydės jūsų megztuko su dideliu D&G užrašu ant nugaros.

Na štai, mano patarimai kaip ir išseko. Jei 'iškrapštysiu' dar kokių nors madingų dalykėlių, būtinai Jums pranėšiu, reikia sekti madą, reikia.

Gero vakaro, mielieji :)

Panelė Rosita Kiauliunkytė

Komentarai (34) Rodyti visus, nuo pradžios

  • Lor.
    2008 m. liepos 9 d.

    Nu jau. Norėčiau paklaust, ko panelė (ponia) Kriuksytė klauso? Ar tik ne 50 Cent, Britney Spears ir 69 Danguje? Tada jau suprantu, kad Jums Metallica, Nirvana ir kitos legendinės grupės "ne lygis". Jei norėjote pasakyti, kad šių grupių dabar klausosi tie patys "fake neformalai" - jūs tai paminėjote punkte aukščiau, o ir pavyzdžius davėte ne kokius - geriau reikėjo visus emo core "dainininkus" išvardinti, nebūtumėte bent normalių žmonių užkliuvusi. Kiek žinau, tarp Jūsų paminėtų grupių - "Metallicos", "Nirvanos" fanų yra gana brandžių ir išsilavinusių žmonių, kurie įsigilina į šių ir analogiškų grupių muzikos bei žodžių prasmę. Šis punktas tikrai nevykęs, ir į tai nenumosiu ranka, kaip, cituoju: "nuu ka as zinau ;DDD nu as tai cia priemiau kaip bairi ;DDD" ir panašiai. Netoleruoju tokių žmonių, kurie, neįsigilinę į aprašomą dalyką, ant jo verčia visus pasaulio griekus. Pasidomėti reikia prieš rašant tokius straipsnius.

  • Vaiva...
    2008 m. sausio 4 d.

    Pikta, kad daug fake neformalų... Tačiau yra ir tikrų... Nors aš neformali dar neseniai, bet ne dėl mados... Tiesiog man taip patinka. Turiu savo stilių, nesu nei emo, nei punk, nei goth, nei dar kokia... Esu aš. Nesuprantu tų, kurie aklai seka madas ir elgias sau priešindamiesi, nes taip reikia... Tikriausiai per kvaila esu, kad šiuolaikinį jaunimą suprasčiau...

  • Sesiolikmete
    2007 m. gegužės 4 d.

    Jo,visiska tiesa...Taciau stenkimes buti maziau madingi :D

  • kaktusas
    2007 m. balandžio 5 d.

    Liux. Man patiko. Sveikinu

  • p. Baronienė
    2007 m. kovo 11 d.

    Ech, žmonės mielieji! Jūs net patys nepastebit, kaip padarot šį straipsnį geru,nepasant to patinka jis jums ar ne. Jei panelės kriuksytės išreikšta nuomonė susilaukė šitiek ivairiapusiškų komentarų, vadinas, jos uždavinys buvo įvykdytas! Pasižiūrėjus i būtent šitą situaciją- dar ir su kaupu. Sveikinu išradingąją rašytoją.Na žinoma, jai, kaip ir mums visiems dar yra daug ko pasimokyt... stiliaus,kitu sudominimo,..., bet čia jau aš nukrypstu į savo kvailokus ir gana nereikšmingus apmąstymus, tad gero tolimesnio rašymo,kriuksele!:)

  • marinuota
    2007 m. kovo 10 d.

    o aš 3-čiame punkte būčiau paminėjusi ne Nirvaną ir ne Metallicą,yra daug labai daug naujų atlikėjų bei daininkų kurių dainos ir balsai nesiskiria nuo kitų.O va būtent Nirvanos muzika mane ramina,prieš akis iškyla vaizdas kai Kurt'as "taškosi"(smarkiai šoka ;D) ant scenos ir rėkia : marijuana.apima tokia gera nuotaika,taip širdy gera.;> įveskit kad ir į google "emo group" rasit milijonus.sakau nuoširdžiai,supykau už Nirvanos paminėjimą.o taip pat,gerb.Rosita,nemanote,kad dabar madinga apsimesti visažiniu ir rašyti tokio pobūdžio straipsnius?;D

  • kutas
    2007 m. kovo 8 d.

    nu ir kam dabar tai rupi? jei zmonem patinka, man tai netrugdo... Madinga ir stai tokius straipsnius rasyti ;) jau nepirma toki skaitau!

  • vilija~
    2007 m. vasario 28 d.

    siais laikais madinga tai ,ka daro kiti...apgailetinai liudna.

  • lollipop\'e
    2007 m. vasario 27 d.

    Ko jus taip gilinates,REALX TAKE IT EASY ;) taigi cia prikoliukas yra.. o dazniausiai uz tiesa pykstama yra.. :) cia buvo akmuo i jusu darza,pripazistu :D

  • Buvo verta.
    2007 m. vasario 20 d.

    Supratau taip:jeigu as klausau NIRVANOS jau esu kazkokia pistgote.Malonu.